[+] ambulanta

liječimo bolesne

11.05.2005.

[+] U ovoj ambulanti se primjenjuje i alternativna medicina

Nar(v)odno zdravlje

Klempave usi vam smetaju i nemate samopuozdanja. Učinite sljedeće: nagulite na glavu gumenu kapu za plivanje i nemojte je skidati 15 dana. Nakon toga odmorite jedan dan i učinite opet isto. Nakon toga stanje će vam se promijeniti. Ako nemate kapu za plivanje, pokušajte sa unutrašnjom gumom od nekog manjeg vozila, ali pazite da bude vozilo na četiri točka.

Ćelave glave ćete se riješiti terapijom medom. Operite ćelu blagim sapunom i namažite je medom. Nakon toga, uzmite vaš električni aparat za brijanje i istresite sadržaj iz njega po ćelavom mjestu, nemojte utrljavati, nego ostavite da vam se tako slegne. Ako nemate svoj električni aparat za brijanje, posudite ga od komsije, jer naš je komšiluk dobar, pa će vam uvijek izaći u susret. Već nakon prvog tretmana ćela će vam biti manje vidljiva.

Disajnih problema ćete se otarasiti, ako gurnete dvije slamke od soka, nemojte da budu od Fructala, u nos i tako dišete. Za radikalniji tretman potrban vam je kompresor, koji ako nemate možete posuditi od komšije vulkanizera, i veća cijev od usisivača. Kad sve to spojite, mnogo ćete lakše disati.


Dr. Simpli

[+] ambulanta
Pacijent umro u:...

Glavno osoblje [+] ambulante...

Hoces na operaciju? Pa prijavi se jado!
grofed@gmail.com

Saradnici-uposlenici [+] ambulante...
Dr. Ueikap - blagajnik
Dr. Simpli - hirurg
Dr. MajaMaja - medicinska sestra
Dr. Broken - psihijatar

[+] Uspjele operacije:
1. Tratincica-Tralala
2. Missa
3. Baklava

[+] Neuspjele operacije:
1.

+ OVOLIKO VAS JE BILO U AMBULANTI
12411 idemo dalje jel da? :-)

Powered by eddie burner