[+] ambulanta

liječimo bolesne

16.05.2005.

[+] Dr.Simpli je dodao i to...

U vezi sa jučerašnjom operacijom, bolje reči opservacijom našeg poštovanog direktUra nad još poštovanijim i od ostalih kolega bloggera izuzetno cijenjenim, a ovih dana našim pacijentom baklavom, ja dr. Simpli bih dodao sljedeće:


Poučen vlastitim iskustvom, predlažem poštovanom baklavi da promijeni sliku na svom blogu. Kao što znate na blogu našeg pacijenta nalazi se slika Kojota iz nekad poznatog crtanog filma ''Road runner'' (kod nas poznatog kao ''Ptica Trkačica'')

Zašto predlažem mijenjanje slike, zato što je očigledno da su ostala traumatična iskustva, uzrokovana gledanjem ovog crtanog filma, koja se oslikavaju u baklavinoj želji da prestane pisati blog.

Ja dr. Simpli (glavom, bradom i stomakom) imao sam isto tako teška traumatična iskustva zbog ovog crtanof filma, ja sam noćima sanjao da je jadni Kojot (lat. mesoclopus vulgaris) konačno uspjeo da uhvati Pticu Trkačicu.

Taj mi se san nikad nije ispunio.

Također predlažem Baklavi da i Junioru i Herki zabrani gledanje takvih crtanih filmova u kojima negativac nikad ne pobjeđuje.

S poštovanjem dr. Simpli

[+] ambulanta
Pacijent umro u:...

Glavno osoblje [+] ambulante...

Hoces na operaciju? Pa prijavi se jado!
grofed@gmail.com

Saradnici-uposlenici [+] ambulante...
Dr. Ueikap - blagajnik
Dr. Simpli - hirurg
Dr. MajaMaja - medicinska sestra
Dr. Broken - psihijatar

[+] Uspjele operacije:
1. Tratincica-Tralala
2. Missa
3. Baklava

[+] Neuspjele operacije:
1.

+ OVOLIKO VAS JE BILO U AMBULANTI
12313 idemo dalje jel da? :-)

Powered by eddie burner